top of page
laptop.png

 

CE ESTE ANTRENAMENTUL

DE PERSONALITATE ÎN

ENGLEZĂ?

Atunci când vorbești engleză ca profesionist reușești să-ți atingi scopul? Să-ți convingi clienții și partenerii de business, să-ți atingi target-ul din punct de vedere financiar?

 

Când ne gândim la comunicare în engleză, pare simplu pentru cei mai mulți dintre noi, doar suntem obișnuiți și expuși permanent la content în limba engleză, așa că știm ce avem de făcut. Teoretic.

 

Trebuie să vorbim cât mai corect și fluent.

Să facem cât mai puține greșeli de gramatică.

Să fim profesioniști, zâmbitori, naturali.

 

Cam asta ți se spune peste tot și cam asta iți va spune orice specialist din domeniul public speaking-ului.

 

Și totuși dacă e așa simplu de ce interacțiunile tale în engleză nu sunt mereu un succes?

 

Din cauză că nu vorbești engleză ca un nativ? Sau poate din cauza accentului est european? Nu chiar. 

Există mult material pe internet care poate fi accesat gratuit, tutoriale foarte bune pentru non-nativi, menite să-ți spună ce să faci pentru a vorbi engleză impecabil.

 

Problema e că e nevoie de mai mult decât SĂ ȘTII ce ai de făcut la nivel teoretic pentru a avea rezultate reale. 

E nevoie de practică și exercițiu, de efort susținut și constant, de feedback permanent și e nevoie să repeți toate astea suficient timp până când reușești.

Deși există o mulțime de programe dedicate comunicării în limba engleză, niciunul dintre acestea nu este croit pentru a rezolva problemele cu care se confruntă profesioniștii din Europa de Est și, cu atât mai puțin, cei din România. Am analizat multe astfel de cursuri și am și participat la multe dintre ele. 

Sunt programe cu traineri extraordinari și mult conținut de calitate, însă rata lor de succes este aproape nesemnificativă printre români, pentru că nici un astfel de program nu este croit pe nevoile reale și pe dificultățile pe care le întâmpină un vorbitor de engleză din România. 

Aceste programe sunt de obicei axate pe engleză și în special pe gramatică.

Niciunul însă nu ia în seamă provocările prin care trebuie să treacă românii când comunică în engleză în mediul profesional. 

Prejudecățile legate de România îi afectează pe cei care folosesc engleza în mediul profesional. Rușinea, frica, sentimentul de inferioritate sunt senzații des întâlnite printre românii vorbitori de engleză, senzații pe care niciun alt curs de comunicare în engleză nu le-a adresat până acum.

 

Succesul nu poate fi obținut doar din informație creată în general și nici din programe de coaching care nu pot fi adaptate fiecăruia.

 

Rezultatele apar atunci când ești susținut și sprijinit îndeajuns, apar în urma unui program personalizat, adaptat după nevoile reale ale tale, nu dupa nevoile  unui întreg grup de oameni, rezultatele apar atunci când cuiva îi pasă în mod real de tine.

Când am înțeles unde eșuează astfel de  programe de coaching de pe piață m-am simțit inspirată să creez programul '12 săptămâni de engleză'.

Un program complex, intens, structurat sub forma de sesiuni video unu la unu unde fiecare problema a ta contează. 

Un program personalizat, 100%, online, cu sesiuni live one-to-one, dezvoltat special pentru nevoile tale, care te va învăța într-un mod practic și atent structurat cum să stăpânești cu succes comunicarea în engleză la nivel global.

 

Acest program nu e axat pe gramatică și nici nu e un curs clasic de limba engleză. Este un program unde înveți că tu ești important indiferent ce limba ai vorbi și ca valoarea ta profesională e incontestabilă. Dar cel mai important, înveți cum să te ridici la nivelul oricărei conjuncturi profesionale unde trebuie să vorbești în engleză.

 

Înveți să te exprimi pe tine în engleză, să scapi de nesiguranță și frici, să dai glas adevăratei tale personalități si, în sfârșit, să vorbești engleză ca un profesionist.

 

Vei găsi o mulțime de informație de calitate pe internet, pe Youtube sau pe

Google. Vei găsi și o mulțime de traineri vorbitori nativi de engleză dispuși să te învețe cum să vorbești mai bine engleză. Dar ei știu puține, spre deloc despre

despre nevoile tale reale.

 

Ceea ce le lipsește acestor programe este tocmai o abordare personalizată, realistă, este acel cineva care te ghidează, căruia îi pasă de tine, și care te va îndruma până la capăt. Cineva care înțelege, care te va învăța cum să scapi de fricile și complexele lăsate în urmă de educația românească, cum să comunici ca un profesionist,  și cum să-ți arăți valoarea profesională într-o altă limbă.

 

 

Exact despre asta este vorba în programul '12 săptămâni de engleză'.

Nu e un curs care vrea să-ți îmbunătățească engleză în general. E un curs despre tine. Despre cum să te îmbunătățești tu în engleză. Despre tranformare. Despre succes.

 

Dacă folosești engleza în mediul profesional, vrei să generezi în fiecare săptămână clienți noi din toate colțurile lumii, să-ți convingi partenerii de business, să fii persuasiv și profesionist atunci acest curs este pentru tine.

 

Programează o consulație gratuită și hai să stăm de vorbă despre cum să-ți dezvolți personalitatea în engleză pentru a-ți crește business-ul și a te dezvolta profesional.

 

bottom of page